с.Шипково

Едно от най-красивите кътчета на нашата родина е Троянският Балкан. В този гостоприемен балканджийски край, разположен в северните склонове на Средна Стара планина, в гънките на Предбалкана, е закътано село ШИПКОВО. Селище, природен феномен с планинския релеф, чудесен климат и минерални извори, обгърнато в царството на непокътнатата природа и топлината на българската балканджийска душевност. След Троян и Бели Осъм пътят се вие срещу течението на река Ръждавец. Бързо долавяш мириса на букова и борова гора. Някъде спираш и тихо шепнеш: „Това е Васильовската планина, а може би и някъде тук e село Шипково!

Освен добре оформено планинско селище от съвременен тип, село Шипково е един от известните балнеоложки курорти в България. Гостите на Курорта могат да отседнат в няколкото хотела, множеството вили и къщи за гости. Курортът Шипковски Минерални бани е подходящ за посещение през всеки един сезон на годината.

Заповядайте, ако искате да се насладите на лечебните свойства на минералната вода, дивната природа, която предлагат околностите и Васильовската планина, на чистият планински въздух и да опитате троянската сливова ракия.

Ценова листа

ЦЕНА ОТ 30.09 ДО 31.05

За възрастни – от 12 до 30 лв.
За деца до 8 год. - 50 %
Двойна стая - 35 - 50 лв.

ЦЕНА ОТ 01.06 ДО 30.09

За възрастни – от 10 до 25 лв.
За деца до 8 год. - 50 %
Двойна стая - 30 - 45 лв

Капацитета на Вила "ШИПКОВО" е 10 места.
В деня на заминаване освобождаването на стаите се извършва до 11.00 часа.
В деня на пристигане настаняването се извършва след 12.00 часа.

Свържи се с нас

Нагоре